ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Συστήματα Σκίασης

Τα συστήματα σκίασης της ALUMIL μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ιδιωτικές κατοικίες, καθώς και σε ξενοδοχειακές ή εμπορικές εγκαταστάσεις, επιτρέποντας την τέλεια ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό περιβάλλον. Η σειρά των συστημάτων σκίασής μας προσφέρει όχι μόνο καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, χάρη στην μειωμένη απαιτούμενη ενέργεια για κλιματισμό του χώρου.

Brand: Alumil
Θερμομονωτικό κουτί ρολού πολύ υψηλών επιδόσεων σε διάσταση 26x32cm. Ιδανικό, αν όχι μοναδικό, για κατασκευές με πολύ μεγάλα ανοίγματα και πολύ φαρδείς ή πολλαπλούς οδηγούςΠλεονεκτήματαΕξαιρετική θερμομόνωση (1.1 W/m2Κ ) και συνεπακόλουθα, σημαντική εξοικονόμηση ενέργειαςΠροφίλ πολλαπλών θαλάμων για..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Κουτιά ρολών για εξωτερική πλευρική τοποθέτηση, σε καμπύλες γραμμές, κατάλληλα για ανακαινίσεις και ιδανικά όταν δεν είναι επιθυμητή η μείωση του ύψους ανοίγματος.ΠλεονεκτήματαΤοποθετείται εξωτερικά χωρίς να μειώνει το εναπομείναν ύψος όπως συμβαίνει με τα επικαθήμενα κουτιάΔυνατότητα ενσωματωμένης ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Υψηλών επιδόσεων επικαθήμενα κουτιά ρολών, σε επίπεδες και καμπύλες γραμμές. Απολύτως συμβατά με ένα μεγάλο σύνολο διελάσιμων φυλλαρακιών, προσφέρουν επαρκή σκίαση και αυξημένη αντιδιαρρηκτική προστασία.ΠλεονεκτήματαΕυρεία ποικιλία λύσεων και διαστάσεωνΕνισχυμένα προφίλ για αυξημένη αντοχή σε στρέψη..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Θερμομονωτικά επικαθήμενα κουτιά ρολών με πολύ υψηλές επιδόσειες, σε επίπεδες και καμπύλες γραμμές. Απολύτως συμβατά με ένα μεγάλο σύνολο φυλλαρακιών, προσφέρουν επαρκή σκίαση και αυξημένη αντιδιαρρηκτική προστασία.ΠλεονεκτήματαΕυρεία ποικιλία λύσεων και διαστάσεωνΕνισχυμένα προφίλ για αυξημένη αντο..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Το SMARTIA M5300 αποτελεί σύστημα για ανοιγόμενα παντζούρια, σε minimal σχεδιασμό το οποίο προσφέρεται για εξωτερική τοποθέτηση. Κατάλληλο για ανακαινίσεις και ιδανικό για ξενοδοχειακές και άλλες εγκαταστάσεις στις οποίες ζητείται minimal σχεδιασμός.ΠλεονεκτήματαΕντελώς minimal σχεδιασμός και μη εμφ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Το SMARTIA M5600 είναι το αρχιτεκτονικό σύστημα με ελλειπτικές περσίδες για ελεγχόμενη σκίαση και φυσικό φωτισμό κτιρίων. Το σύστημα περιλαμβάνει το στιβαρό σύστημα στήριξης και μια μεγάλη ποικιλία από περσίδες οι οποίες καλύπτουν όλες τις κατασκευαστικές ανάγκες.ΠλεονεκτήματαΕυρεία γκάμα λύσεων με ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Σύστημα για ανοιγόμενα παντζούρια, το οποίο συνίσταται για εξωτερική τοποθέτηση, σε minimal κυρίως ή και παραδοσιακό σχεδιασμό. Κατάλληλο για ανακαινίσεις και ιδανικό για οικισμούς ή ξενοδοχειακές μονάδες, όταν είναι επιθυμητή η διατήρηση του λιτού σχεδιασμού.ΠλεονεκτήματαΠολύ μεγάλη ποικιλία λύσεων..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Ολοκληρωμένο σύστημα πέργκολας με σταθερές περσίδες το οποίο προσφέρει σκίαση και παράλληλα συμβάλλει στην κατακόρυφη αναβάθμιση της αισθητικής του περιβάλλοντος χώρου. Η στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή του συστήματος διασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και μέγιστη ανθεκτικότητα, χωρίς την ανάγκη συντήρη..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Σύστημα πέργκολας με περιστρεφόμενες περσίδες για ρυθμιζόμενη σκίαση και προστασία από τη βροχή. Ιδανική για τη μετατροπή ενός ανοιχτού χώρου σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Η Μykonos υιοθετεί τη βιοκλιματική λογική και εγγυάται ελεγχόμενες συνθήκες διαβίωσης, και προσφέρει minimal και κομψές..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Το σύστημα για προηγμένες βιοκλιματικές πέργκολες SMARTIA PG160P Santorini χαρακτηρίζεται από την υψηλή στιβαρότητά και τις καινοτομίες που ενσωματώνει, προσφέροντας ιδανικές λύσεις σκίασης για εξωτερικούς χώρους. Αποτελεί ίσως το μοναδικό σύστημα πέργκολας που μπορεί να καλύψει σε αυτοστηριζόμενη τ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)