ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Γνωρίστε μας

41 Χρόνια

Διανύοντας την τέταρτη δεκαετία, η εμπειρία μας στον κλάδο συνεχίζει να μακραίνει και να καλλιεργείται. Η SIALUMIN δραστηριοποιείται στην κατασκευή Κουφωμάτων Αλουμινίου από το 1979 συνδυάζοντας παραδοσιακές αισθητικές και σύγχρονα μέσα παραγωγής σε έναν ειδικά διαμορφωμένο εργασιακό χώρο..

Εμπειρία

Στόχος μας μεγάλος αλλά και προσιτός. Με την βοήθεια σας πάντα προτείνουμε ότι καλύτερο από τον χώρο μας. H πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο δίνει λύσεις σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση και εγγυάται προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, εξαιρετικής αντοχής και άψογης αισθητικής.

Όραμα

Μια πρωτοπόρος εταιρεία στην ανάπτυξη και παραγωγή συστημάτων αλουμινίου για αρχιτεκτονικές λύσεις. Να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες και πιστοποιημένα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Πιστοποιημένη κατασκευαστές αλουμινίου

Η Sialumin εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες Ελληνικές και διεθνείς εταιρείες στον κλάδο αλουμινίου. Ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου, τοποθετούμε κουφώματα, θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, υαλοπετάσματα και αίθριες κατασκευές όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.