ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Alumil

Brand: Alumil
Θερμομονωτικό κουτί ρολού πολύ υψηλών επιδόσεων σε διάσταση 26x32cm. Ιδανικό, αν όχι μοναδικό, για κατασκευές με πολύ μεγάλα ανοίγματα και πολύ φαρδείς ή πολλαπλούς οδηγούςΠλεονεκτήματαΕξαιρετική θερμομόνωση (1.1 W/m2Κ ) και συνεπακόλουθα, σημαντική εξοικονόμηση ενέργειαςΠροφίλ πολλαπλών θαλάμων για..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Το SMARTIA Cladding είναι ένα σύστημα επένδυσης τοιχοποιίας αποτελούμενο από ένα σύνολο προφίλ και εξαρτήματων αλουμινίου, το οποίο προσφέρει το απαραίτητο πλαίσιο για τη στήριξη διάφορων εξωτερικών πλακών όπως:κεραμικές πλάκες σε διάφορες διαστάσεις και χρώματατσιμεντόπλακες και διάφορα πάνελ συνθε..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Κουτιά ρολών για εξωτερική πλευρική τοποθέτηση, σε καμπύλες γραμμές, κατάλληλα για ανακαινίσεις και ιδανικά όταν δεν είναι επιθυμητή η μείωση του ύψους ανοίγματος.ΠλεονεκτήματαΤοποθετείται εξωτερικά χωρίς να μειώνει το εναπομείναν ύψος όπως συμβαίνει με τα επικαθήμενα κουτιάΔυνατότητα ενσωματωμένης ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Κάγκελα αλουμινίου τύπου inox με minimal σχεδιασμό, με στρογγυλά, τετράγωνα και ορθογώνια προφίλ. Κατάλληλα για μπαλκόνια και σκάλες, και ιδανικά τόσο για κατοικίες όσο και για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.ΠλεονεκτήματαΕυρύτατη ποικιλία λύσεων υψηλής αισθητικής, με απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Το COMFORT Μ850 σύστημα αποτελεί συμπληρωματικό προϊόν για την προστασία από ενοχλητικά έντομα. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει συμβατότητα με τα συστήματα κουφωμάτων, με λύσεις σταθερής, ανοιγόμενης και συρόμενης σίτας. Η ευελιξία τους συστήματος που προσφέρεται είναι σημαντική λόγω της έξυπνης σχ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Υψηλής ποιότητας και ευρείας ποικιλίας σύνθετα πάνελ αλουμινίου με γέμιση πολυαιθυλένιου (4mm), τα οποία αποτελούν ιδανική λύση για εξωτερικές επενδύσεις και εσωτερικές διακοσμήσεις κτιρίων, καθώς και για ένα αναρίθμητο σύνολο εφαρμογών λόγω των προδιαγραφών και της ευκολίας μορφοποίησης του.Πλεονεκ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Το SUPREME S650 e-MOTION αποτελεί την ηλεκτρική έκδοση της συρόµενης σειράς SUPREME S650 PHOS. Με τον ιδιαίτερα κοµψό σχεδιασµό της και µε την υπεροχή της ηλεκτρικής κίνησης καθίσταται ιδανική λύση για την υλοποίηση κατασκευών όπου το ζητούµενο είναι η κάλυψη µεγάλων ανοιγµάτων και η ευκολία χρήσης,..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Το συρόμενο σύστημα SMARTIA M630 PHOS προσφέρει minimal αισθητική στις σύγχρονες κατοικίες συνδυάζοντας τον minimal σχεδιασμό με την υψηλή θερμομόνωση. Ακολουθώντας την φιλοσοφία του κομψού και λιτού σχεδιασμού, όλα τα προφίλ αλουμινίου μπορούν να κρυφτούν μέσα στην τοιχοποιία παρέχοντας μια συνολικ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
ΠεριγραφήΤο συρόµενο θερµοµονωτικό σύστηµα SUPREME S650 PHOS αποτελεί την ιδανική επιλογή για την κάλυψη µεγάλων ανοιγµάτων με την ελαχιστοποίηση του εµφανούς πλαισίου αλουµινίου. Χαρακτηριστικό γνώρισµα του συστήµατος είναι η ενίσχυση του φυσικού φωτισµού μέσω των μεγάλων γυάλινων επιφανειών προσφέ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Το SMARTIA M12500 PHOS είναι το νέο έξυπνο συρόµενο σύστηµα της Alumil για συρόµενα κουφώµατα µε minimal γραµµές, το οποίο µεγιστοποιεί το φυσικό φωτισµό. Το µοναδικό minimal design του, µε πολύ κοµψές ευθείες γραµµές, είναι απολύτως σύµφωνο µε τις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις.ΠλεονεκτήματαΑισθη..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Η ALUMIL συμπληρώνει τις προτάσεις περίφραξης με τη SMARTIA FC10, ένα σύστημα με περσίδες από αλουμίνιο και Woodalux®, κατακόρυφα τοποθετημένες για ένα απόλυτα minimal αποτέλεσμα. Αντικαθιστά με επιτυχία τις αντίστοιχες σιδερένιες κατασκευές, ξεπερνώντας τα προβλήματα βαφής, σκουριάς και συντήρησης ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Ολοκληρωμένο σύστημα περίφραξης με minimal σχεδιασμό και μεγάλο εύρος επιλογών σε περσίδες και αυλόπορτα, το οποίο προσφέρει απλές λύσεις για κάθε χρήση και αισθητική. Βασικό χαρακτηριστικό είναι οι οριζόντιες περσίδες οι οποίες τοποθετούνται εξωτερικά της κολόνας, στη μία ή και τις δύο πλευρές.Πλεο..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Εμφάνιση 1 έως 12 από 77 (7 Σελ.)