ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Διαχωριστικά

Διαχωριστικά εσωτερικών χώρων.

Η ALUMIL προσφέρει εξαιρετικά συστήματα διαχωρισμού εσωτερικών χώρων με minimal γραμμές, τα οποία είναι ιδανικά για επιχειρήσεις και γραφεία ή αίθουσες συσκέψεων και δεξιώσεων. Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν αποτελεσματικό διαχωρισμό εσωτερικών χώρων και ηχομόνωση, προσδίδοντας παράλληλα υψηλή αισθητική. Τα συστήματα διαχωρισμού μας διατίθενται σε διάφορες τυπολογίες και προσφέρουν πολλαπλές κατασκευαστικές επιλογές μέσω εφαρμογής συμβατικών ή structural πάνελ.

Brand: Alumil
Το SMARTIA P100 είναι ένα κλασικό σύστημα διαχωρισμού εσωτερικών χώρων με ευθείες και λεπτές γραμμές, το οποίο προσφέρει ιδανικές λύσεις για σύγχρονες επαγγελματικές εγκαταστάσεις και γραφεία, αίθουσες συσκέψεων και δεξιώσεων και όπου ο διαχωρισμός είναι θέμα ανάγκης και στυλ...
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Σύστημα διαχωρισμού εσωτερικό χώρων με εξαιρετικά κομψές γραμμές και υψηλή αισθητική. Με structural και semi-structural φύλλα, το SMARTIA P200 είναι ένα σύστημα ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ένα σύνολο πλεονεκτημάτων.ΠλεονεκτήματαΜοναδική αισθητική, ειδικά με τις structural εκδόσειςΕντελώς str..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Τα διαχωριστικά V-Blocker της σειράς SMARTIA P19 παρέχουν την απαιτούμενη προστασία από τον COVID-19 και άλλες ιογενείς λοιμώξεις, στα πλαίσια της προβλεπόμενης διάταξης για την ασφαλή λειτουργία των καταστημάτων. Μειώνουν τις αποστάσεις, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και μεγιστοποιώντας το κέρδος τ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)