ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Κάγκελα & Περιφράξεις

Διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία συστημάτων για κάγκελα και περιφράξεις που χαρακτηρίζονται από minimal σχεδιασμό, εξαιρετική αντοχή και αυξημένα επίπεδα ασφάλειας. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για ιδιωτικές κατοικίες ή εμπορικά κτίρια, όντας κατάλληλα για εφαρμογή σε ποικίλους χώρους και μπαλκόνια. Τα συστήματά μας προσφέρουν ασφάλεια και ιδιωτικότητα, αναβαθμίζοντας παράλληλα την αισθητική του κτιρίου, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης.

Brand: Alumil
Κάγκελα αλουμινίου τύπου inox με minimal σχεδιασμό, με στρογγυλά, τετράγωνα και ορθογώνια προφίλ. Κατάλληλα για μπαλκόνια και σκάλες, και ιδανικά τόσο για κατοικίες όσο και για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.ΠλεονεκτήματαΕυρύτατη ποικιλία λύσεων υψηλής αισθητικής, με απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Η ALUMIL συμπληρώνει τις προτάσεις περίφραξης με τη SMARTIA FC10, ένα σύστημα με περσίδες από αλουμίνιο και Woodalux®, κατακόρυφα τοποθετημένες για ένα απόλυτα minimal αποτέλεσμα. Αντικαθιστά με επιτυχία τις αντίστοιχες σιδερένιες κατασκευές, ξεπερνώντας τα προβλήματα βαφής, σκουριάς και συντήρησης ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Ολοκληρωμένο σύστημα περίφραξης με minimal σχεδιασμό και μεγάλο εύρος επιλογών σε περσίδες και αυλόπορτα, το οποίο προσφέρει απλές λύσεις για κάθε χρήση και αισθητική. Βασικό χαρακτηριστικό είναι οι οριζόντιες περσίδες οι οποίες τοποθετούνται εξωτερικά της κολόνας, στη μία ή και τις δύο πλευρές.Πλεο..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Η σειρά SMARTIA FC60 αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα περίφραξης αλουμινίου με τις περσίδες της επιλογής σας (αλουμινίου, Woodalux®) τοποθετημένες εφαπτομενικά στις κολόνες, και συνήθως από την εξωτερική πλευρά. Προσφέρει ένα συνεχές, γραμμικό αποτέλεσμα, και συνοδεύεται από στιβαρές και λειτουργικ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Η σειρά SMARTIA FC80 αποτελεί ένα προηγμένο και πολυμορφικό σύστημα περίφραξης με μεγάλη ποικιλία από περσίδες αλουμινίου και άλλα διακοσμητικά στοιχεία (συνθετική ξυλεία, λαμαρίνες, γυαλί, inox), τοποθετημένα ένθετα, μεταξύ των κολόνων. Ταυτόχρονα, προσφέρει πληθώρα λύσεων και εφαρμογών με υψηλά επ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Σύστημα κάθετης στήριξης υαλοπινάκων για την κατασκευή γυάλινων κάγκελων σύγχρονης αισθητικής και κορυφαίας στιβαρότητας. Βάσεις στήριξης από τρεχούμενα προφίλ χωρίς ορθοστάτες, για ανεμπόδιστη θέα και αίσθηση πολυτέλειας.ΠλεονεκτήματαΕνισχυμένα τρεχούμενα προφίλ και πολύ μεγάλη στιβαρότηταΚατασκευέ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Σύστημα κάγκελων για τη δημιουργία προστατευτικών γυάλινων στηθαίων τοποθετημένα εξωτερικά των παραθύρων όταν δεν υπάρχουν μπαλκόνια.ΠλεονεκτήματαΕπαρκής ποικιλία λύσεωνΥψηλά επίπεδα ασφάλειαςMinimal σχεδιασμός υψηλής αισθητικήςΠροσφέρει ανεμπόδιστη θέα και επιτρέπει φυσικό φωτισμό..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)