ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Υαλοπετάσματα

Τα συστήματα υαλοπετασμάτων χρησιμοποιούνται ως κτιριακό κέλυφος και εξασφαλίζουν μέγιστο φυσικό φωτισμό στον εσωτερικό χώρο, δημιουργώντας ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον για τους χρήστες του κτιρίου. Επιπλέον, τα υαλοπετάσματα αλουμινίου αποτελούν μια πολύ δημοφιλής επιλογή λόγω της υψηλής αισθητικής αξίας τους και των απεριόριστων δυνατοτήτων που παρέχουν στις αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Τα υαλοπετάσματα χωρίζονται σε τρεις (3) βασικές κατηγορίες:

  1. τύπου stick (συμβατικά)
  2. structural 
  3. unitized υαλοπετάσματα
Brand: Alumil
Το SMARTIA M78 είναι ένα οικονομικό unitized σύστημα υαλοπετασμάτων που συνδυάζει την minimal αισθητική με την δομική στιβαρότητα. Η structural κατασκευή του προσφέρει μέγιστη διαφάνεια στην εξωτερική επιφάνεια της πρόσοψης. Τα πλαίσια του συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του υαλοπίνακα, προκατασκευά..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Το SMARTIA Μ85 είναι ένα unitized σύστηµα υαλοπετασµάτων µε υψηλή θερµοµόνωση. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για υψηλά κτίρια, δίνοντας τη δυνατότητα δηµιουργίας υαλοπετασµάτων σε διάφορα σχέδια σύµφωνα µε τις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις.ΠλεονεκτήματαΥψηλή Ενεργειακή απόδοσηΑυξημένo επίπεδο άνεσ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Το COMFORT Μ4 είναι ένα θερμομονωτικό σύστημα structural υαλοπετάσματος με μορφή πλαισίων για ταχύτερη τοποθέτηση.ΠλεονεκτήματαSeamless DesignΙκανοποιητική Ενεργειακή απόδοσηΑυξημένo επίπεδο άνεσης στο χώροΑυξημένo επίπεδο ΑσφάλειαςΕνίσχυση Φυσικού φωτισμούΕγγυημένη ποιότητα στις επιδόσεις του υαλοπ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Το SMARTIA Μ65 είναι ένα σύστηµα υαλοπετασµάτων unitized για υψηλά κτίρια, που δίνει µεγάλη ελευθερία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασµό και αποτελείται από συναρµολογούµενους «τοίχους-πλαίσια», όπου ο καθένας έχει πολλαπλά ανοίγµατα µε υαλοπίνακες. Κάθε µονάδα µπορεί να σχεδιαστεί κατ’ επιλογή του αρχιτέ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Το SMARTIA M85s αποτελεί το νέο θερµοµονωτικό unitized & structural σύστηµα υαλοπετασµάτων της ALUMIL.ΠλεονεκτήματαΥψηλή Ενεργειακή απόδοσηΑυξημένo επίπεδο άνεσης στο χώροΑυξημένo επίπεδο ΑσφάλειαςΕνίσχυση Φυσικού φωτισμούΕγγυημένη ποιότητα στις επιδόσεις του υαλοπετάσματοςΑυξημένη στατικότητα κ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Το SMARTIA M50 είναι ένα ολοκληρωµένο σύστηµα για υαλοπετάσµατα µε πολύ υψηλή ενεργειακή απόδοση, το οποίο προσφέρει απεριόριστες σχεδιαστικές δυνατότητες και απαντά σε όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.ΠλεονεκτήματαMinimal DesignΥψηλή Ενεργειακή απόδοσηΑυξημένo επίπεδο άνεσης στο χώρ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Το SMARTIA Μ6 είναι ένα ολοκληρωµένο θερµοµονωτικό σύστηµα για υαλοπετάσµατα, το οποίο είναι ιδανικό για στιβαρές κατασκευές και µπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσµατικά σε όλες τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις, όπως για παράδειγµα στην ανάγκη δηµιουργίας µεγάλων πλαισίων.ΠλεονεκτήματαΙκανοποιητική Ενεργε..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Το COMFORT Μ3 είναι ένα θερμομονωτικό σύστημα υαλοπετάσματος με μορφή πλαισίων για ταχύτερη τοποθέτησηΠλεονεκτήματαSeamless DesignΙκανοποιητική Ενεργειακή απόδοσηΑυξημένo επίπεδο άνεσης στο χώροΑυξημένo επίπεδο ΑσφάλειαςΕνίσχυση Φυσικού φωτισμούΕγγυημένη ποιότητα στις επιδόσεις του υαλοπετάσματοςΑυξ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Το SMARTIA Μ7 είναι ένα ολοκληρωµένο σύστηµα για υαλοπετάσµατα υψηλής ενεργειακής απόδοσης, το οποίο προσφέρει ποιοτικές κατασκευές µε άριστη σχέση τιµής-ποιότητας και απαντά σε όλες τις απαιτήσεις στατικής και ασφάλειας.ΠλεονεκτήματαΥψηλή Ενεργειακή απόδοσηΑυξημένo επίπεδο άνεσης στο χώροΑυξημένo ε..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)