ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Συμπληρωματικά συστήματα κουφωμάτων

Τα αρχιτεκτονικά συστήματα της ALUMIL για παράθυρα και πόρτες εμπλουτίζονται από μια σειρά ειδικών συμπληρωματικών προϊόντων, ακολουθώντας τα ίδια υψηλά ποιοτικά πρότυπα της εταιρείας. Τα συμπληρωματικά προϊόντα προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στους ιδιοκτήτες κατοικιών και ενισχύουν την αξία της τελικής κατασκευής προσφέροντας πρόσθετες λειτουργίες, όπως προστασία από έντομα, ενισχυμένη ασφάλεια, σκίαση, ιδιωτικότητα, απορροή υδάτων και περαιτέρω μόνωση.

Brand: Alumil
Το COMFORT Μ850 σύστημα αποτελεί συμπληρωματικό προϊόν για την προστασία από ενοχλητικά έντομα. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει συμβατότητα με τα συστήματα κουφωμάτων, με λύσεις σταθερής, ανοιγόμενης και συρόμενης σίτας. Η ευελιξία τους συστήματος που προσφέρεται είναι σημαντική λόγω της έξυπνης σχ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Brand: Alumil
Πάγκοι παραθύρων αλουµινίου για κάλυψη των περβαζιών και αποµάκρυνση των νερών της βροχήςΠλεονεκτήματαΒελτιώνουν τη στεγάνωση και θερμομόνωση των κουφωμάτωνΟικονομική λύση έναντι ξύλου και μάρμαρουΜεγάλη ποικιλία διαστάσεων (από 50mm έως 300mm)Ειδικά εξαρτήματα στήριξης και αποφυγής συστολο-διαστολώ..
$0,00
Χωρίς ΦΠΑ:$0,00
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)